Havglytt

Stiftelsen Flora Aldersenter HAVGLYTT

Origod AS har driftsavtale med Kinn kommune om drift av Havglytt. Origod leiger bygning og eigedom av Stiftelsen Havglytt. Dei som jobbar  på senteret er tilsette i Origod og senteret er ei avdeling i Origod AS.

Ta gjerne kontakt med oss!

Driftsavtalen omfattar all aktivitet ved senteret, som kafédrift og  andre aktivitetar samt utleige. I tillegg er det andre tenester ved senteret, som t.d. frisør, fotpleie, massasje m.m.

Havglytt er et tilbod til unge og eldre seniorar og alle andre.

Senteret har en kafé som er open for alle. Der kan du kjøpe rimeleg og god middag, og mykje anna god heimelaga mat. Ein kan også bestille heimelaga kaker, rundstykker og snittar m.m.

Vi leiger ut / lagar til lokale til kurs og møter. Elles leiger vi ut lokale til ulike private arrangement som barnedåp, bryllaup og liknande. Utstyr for dekking til ca. 100 personar.

Vi har også lokale for langtidsleige.

Kafédrift og utleige av lokale sentralt i Florø

Kontaktinfo

HAVGLYTT

BESØKSADRESSE:

Hans Blomgate 10, 6905 FLORØ

T: 57 75 05 40

E: havglytt@origod.no

OPNINGSTIDER:

Måndag  – fredag kl. 8.30 – 16.00

origod.no

Senteret ligg fint til i Hans Blomgate 10, like ved Kyrkjeparken og kort veg frå sentrum. Det har kafé, triveleg peisestove, bibliotek, arbeidsstove, store og små møtesalar, stort kjøkken, stor parkeringsplass, kontor for pensjonistlaget, LHL og Revmatikarlaget mfl.